Andre de Vries
Fabian de Hoog
Dick Hoekendijk
Rody Bongaarts

OVER ONS

Andre de Vries

Andre is een levende legende aan het worden. Over de gehele wereld kijkt men de ogen uit naar de vele driftfilmpjes die op het net van hem verschijnen. Andre heeft ondertussen 30 jaar race ervaring en geniet nog elke keer als hij in het stuur mag bijten. Van karten tot de 24H van Dubai, Andre was erbij. Driften is voor Andre een oefening om tijdens het racen een ultieme controle te hebben en vind het heel leuk om tijdens de driftevenementen van driftdagen.nl zijn kennis over te brengen op de deelnemers.

Fabian de Hoog

Fabian is een echte Petrol Head. Van kinds af aan moest het snel gaan bij hem. Met de auto, of op een racemotor maakt hem niets uit. In onnavolgbare stijl heeft Fabian in de afgelopen jaren meer dan 50.000km ervaring opgedaan op de Nürburgring Nordschleife, waar hij ook als Marschal werkzaam was. Tijdens de evenementen van driftdagen.nl staat Fabian voor iedereen klaar met tips en tricks, om het driften tot in de finesse onder de knie te krijgen.

Dick Hoekendijk

Dick is de man achter driftdagen.nl. Sinds 1989 actief op de Nürburgring Nordschleife en ondertussen ruim over de 160.000km ervaring op het moeilijkste circuit ter wereld. Bekende rijvaardigheidstrainingen zoals de Scuderia Hanseat en de Scuderia S7 maken graag gebruik van zijn enorme ervaring als instructeur. Het driften was voor Dick een manier om een betere wagenbeheersing voor het circuitwerk te krijgen.

Rody Bongaarts
Rody is een fanatiek auto- en motorrijder, beleeft plezier in zowel rustig cruisen over de snelweg met goede muziek op het juiste volume aan, als haaks elke mogelijke bocht door te gaan. Ooit begon het met voorwielaangedreven auto’s waarbij het van piepende banden tot lift-off overstuur ging maar de laatste 5 jaren, eenmaal in bezit van diverse BMW’s geweest, is het driften een bekend kunstje geworden en tot hogere nivo’s verheven. Een aantal jaren al is Rody vrijwel altijd aanwezig bij de evenementen van driftdagen om gezamenlijk de dag netjes en soepel te laten verlopen waarbij hij natuurlijk altijd open staat om tips en trucs mee te geven aan diegenen die daar baat bij hebben.